lauantai 12. marraskuuta 2011

Tervetuloa Yksinäisen polun kirjallisuusblogiin!

 Aloitus
Pitkäaikainen haaveeni omasta blogista on nyt sitten totta. Hankalaa oli keksiä blogille nimi/nimimerkki. Ensin ajattelin nimeksi ihailemani kirjailijan Nevil Shuten kirjan nimeä Lonely Road. No, tarkemmin ajateltuna ei varmaan nimi olisi ollut edes Bloggerissa vapaana, mutta wikipediasta kävi ilmi että on lafka nimeltä Lonely Road Books, joten Lonely Road-kirjallisuusblogi ei olisi tainnut olla kovin fiksu veto...No, kun jostain syystä yksinainentie ei kelvannut Blogger-osoitteeksi, niin olkoon tämä blogi nyt sitten yksinäinen polku.

Ja mitä sitten jatkossa tulen kirjoittamaan tänne. Enimmäkseen kommentteja lukemistani kirjoista. En kirjoita varsinaisia arvosteluja, kahdestakin syystä. Ensinnäkin en halua asettaa itselleni rimaa liian korkealle, koska silloin pian alkaa laistamaan kirjoittamisesta, ja tuloksena on kuollut blogi. Toiseksi, en halua että blogistani voisi kopsata pitkiä arvosteluja opiskelutarkoituksiin.

Kirjakommenttien lisäksi kirjoitan ajoittain musiikista ja urheilusta. Kuten kirjat, ne kuuluvat myös intohimojeni joukkoon. Urheilua ei kovin paljoa ole tulossa(kai), musiikkiarvosteluja(kommentteja) hiukan enemmän.
En aio markkinoida blogiani käytännöstä yhtään, kunhan nyt parhaille tutuille voin mainita. Haaveeni olisi että jostain tietystä kirjasta tietoa hakeva eksyisi blogiini ja vierailisi sitten jatkossakin. Blogi-lukijoiden saaminen ei taitaa olla himputin vaikeaa, mutta jos ei lukijoita ilmaannu niin sittempä kirjoittelen huvin vuoksi tänne netin tyhjyyteen, onpahan joku kanava johon purkaa mielipiteitään. Ja onhan mielenkiintoista seurata, saako sitä yhtään lukijoita.No niin, laitan tänne vielä tänä päivänä ihan oikeaakin sisältöä, vaikka kukapa sitä nyt vielä osaa tulla lukemaan, mutta tässäpä nämä blogin-aloitusjorinat.

1 kommentti:

  1. Sitten kirjoittamaan niin kuin olis jo :)
    Vähän ärsyttää,kun perustetaan blogi ja sitten ei kirjoitetakaan... mitään...

    VastaaPoista